Manus/regi: Annika Kofoed

Sångtexter/Musik: P-O Nilsson

Producent: Heléne Lindquist

Koreografi: Jonna Lindberg

Scenografi/kostym: Rigmor Grönwall

Sånginstudering: Stine Skaarup

På scen: Laila Adèle, Tobias Borvin, Lukas Feurst, Heléne Lindquist, Daniel Magnusson tillsammans med en 45 personers ensembleEn evig sommar

En häftig musikal om en sommar på 60-talet.


En evig sommar berättar om en tid med mycket framtidstro men också om en tid med enorma förändringar. Mitt i att fabrikerna runt om i landet går på högtryck med kraftig expansion och att ”du-reformen” etablerats, finns det även stora motsättningar.
Traditioner möter ett nytt sätt att leva med drömmar om ett klasslöst och ett friare samhälle. Unga människor drömmer om att få uppleva den stora kärleken utan krav på giftemål och förutfattade meningar om släktens sedvanor. Men vägen dit är ingen självklarhet. Att bryta mönster kräver både umbäranden och offer.


I förändringens tid får Ritva och hennes döttrar göra upp med hur mycket kärleken är värd att kämpa för och när de minst anar det dyker lösningen upp i en skepnad ingen trodde var möjlig.


En hjärtevarm musikal om slutet av 60 - talet med dans, passion och tvära kast mellan ungdomlig revolt och drömmen om att finna sin alldeles egen väg.


Kompositör P-O Nilsson skapar i denna sommarmusikal örhängen med 60-tals anda som lever kvar långt efter att föreställningen är slut.
Upplev energin med Bruksspelet sommaren 2024!